Hoppa till innehåll

OM PROFYLAXBLOGGEN

VÄLKOMMEN TILL PROFYLAXBLOGGEN!

Sveriges mesta och bästa förberedande blogg!……… och förberedelserna inför livets största ögonblick förtjänar sin plats. Här är tänkt att du genom många tips och olika förhållningssätt ska få hjälp att ladda inför kommande förlossning och bli stärkt i din roll som nybliven förälder. Av och med proffs!

Så häng med oss du också, vi kommer flera gånger i veckan att uppdatera med fräsch information. Du kommer även få trevliga erbjudanden eller så kan du bara njuta av Babyz härliga bilder!

PROFYLAXBLOGGEN– Babyz Of Sweden- för bästa förlossningsupplevelse!

Att föda barn är en av livets största händelser. Som blivande föräldrar är det viktigt att få bästa möjliga förberedelse. Därför fokuserar vi på dig och på helheten. Vår erfarenhet säger att rätt information och praktiska övningar ger trygghet, tillit och lugn inför förlossningen.

Babyz Of Sweden erbjuder professionell vägledning av kompetenta och erfarna barnmorskor som delar sin tid mellan profylax och förlossningsklinik. Vi ger er styrka och självförtroende inför födseln med modern kunskap och coaching.

Lyhördhet, enkelhet och glädje är vår filosofi.

Vi vet att varje födsel är unik, precis som varje föräldrapar är unika. Målet med denna blogg är därför att du ska få stöd och hjälp att hitta strategier som passar just dig!!

Välkommen att boka Babyz Of Swedens kurser på babyz.se Erfarna barnmorskor – Din trygghet -För bästa förlossningsupplevelse!

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: